Zwanenburg

 IN DE BOOMGAARD

Op de plek van de oude boomgaard aan de Lindenlaan in Zwanenburg worden 16 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld. De stijl verwijst naar de jaren ’30 architectuur; karakteristiek, degelijk en sfeervol. De combinatie van strakke lijnen, de horizontale goten, de geveloverstekken en de warme gevelkleuren typeren de stijl.

 In de Boomgaard in 5 punten:

 • Gelegen aan een hofje

 • Tuinen direct aan het water

 • Inclusief berging aan de voorzijde van de woning

 • Rustige buurt zonder doorgaand verkeer

 • Prettige woonomgeving

 

IN DE BOOMGAARD – Aan de Lindenlaan

De locatie is perfect. Centraal gelegen in de rustige buurt van het oude centrum van Zwanenburg, vlakbij het hertenkamp. Hier bevinden zich een kinderboerderij en speeltuin. Ideaal voor de kinderen. Aan ontspanning is met het Park Zwanenburg en recreatiegebied Spaarnwoude hoe dan ook geen gebrek. Hier kunt u o.a. een balletje slaan op de golfbaan of een ritje maken bij de manege. Ondanks de rustige ligging is de verbinding met de steden goed. Via het NS-station en diverse uitvalswegen

naar Schiphol, Amsterdam en Haarlem met zowel de auto als het openbaar vervoer. In Amsterdam Centrum bent u bijvoorbeeld al binnen 10 minuten met de trein. Voor een snelle boodschap kunt u in het winkelcentrum van Zwanenburg terecht. Deze bevindt zich op een steenworp afstand.