Kennis en kunde in eigen huis

Diensten

Woningen, winkels, kantoren en horeca

U Vastgoed is een klein bedrijf met een groot netwerk in Rotterdam en met de juiste kennis en kunde in huis. Op deze manier houden we een goed overzicht over onze waardevolle vastgoedportefeuille en kunnen we woningen, winkels, horecapanden en kantoorruimte in eigen beheer renoveren, exploiteren en onderhouden.

Verhuur

U Vastgoed heeft circa 300 objecten in Rotterdam aangekocht en vaak na renovatie en modernisering, in verhuur gebracht. Het gaat daarbij niet alleen om woningen voor zowel long stay als short stay, maar ook om kantoorruimte, horeca en winkels.

Bent u op zoek naar een woning, nieuw kantoor, winkel of horecapand?

bekijk objecten

Beheer

De objecten die wij aankopen, nemen we grotendeels ook zelf in beheer. Zo behouden we maximale controle over ons vastgoed. Immers, we willen dat Rotterdam mooier wordt en… mooier blijft. Dus alle onderhoud, renovatie- en transformatie-werkzaamheden worden door ons netwerk van specialisten uitgevoerd.

Gegarandeerd goed, dat is waar U Vastgoed voor staat.

bekijk objecten

Ontwikkeling

Bijzondere locaties verdienen bijzonder vastgoed, denken wij. Vandaar dat we in het hart van Rotterdam, maar ook in andere dichtbevolkte stedelijke gebieden op zoek gaan naar uitdagingen die vragen om een ongewone aanpak. Vaak betekent dit dat we een bestaand gebouw volledig transformeren en herbestemmen.

Soms ook kiezen we voor nieuwbouw, wanneer transformatie of renovatie van de plek niet meer kan zorgen voor een opwaardering van het binnenstedelijk klimaat.

bekijk objecten

Portfolio

Met een klein team
kunnen we alles bereiken

We zijn een compacte organisatie en kunnen daarom heel daadkrachtig beheren en ontwikkelen. Wanneer we de potentie van een object zien, kunnen we direct handelen. Bekijk hieronder een aantal van onze recente objecten.

contact

Huren of iets mededelen?
Vul onderstaand formulier in.

Bijlage (max 5 mb)