Dynamisch, creatief en daadkrachtig

Wie we zijn

Beheer en ontwikkeling van woningen, winkels, horeca en kantoren

U Vastgoed beheert en bezit ongeveer 300 vastgoedobjecten in de regio Rotterdam en daar komen dagelijks, ook door onze eigen ontwikkelingen in de stad nieuwe panden en objecten bij. We zien Rotterdam als onze bakermat en investeren graag in de herontwikkeling en transformatie van bestaande locaties in en rondom de stad. We geven kantoren graag een nieuwe start als woongebouw of horecazaak. Maar we geven ook graag statige panden een bestemming als volledig door ons zelf ingerichte short stay en long stay locaties.

Diensten

Kennis en kunde
in eigen huis

U Vastgoed is een klein bedrijf met een groot netwerk in Rotterdam en met de juiste kennis en kunde in huis. Op deze manier houden we een goed overzicht over onze waardevolle vastgoedportefeuille en kunnen we woningen, winkels, horecapanden en kantoorruimte in eigen beheer renoveren, exploiteren en onderhouden. We doen dat met liefde voor de stad, zijn inwoners en de ondernemers.

Onze kracht

De kracht van U Vastgoed

Transformeren, renoveren, nieuwbouw, winkels en kantoren een nieuwe bestemming geven. Voor ons team is het niets nieuws en ons dagelijks werk. Alles om Rotterdam mooier te maken en in te spelen op de behoefte van de markt. Want wie heeft er nu wat aan leegstand?

Portfolio

Met een klein team
kunnen we alles bereiken

We zijn een compacte organisatie en kunnen daarom heel daadkrachtig beheren en ontwikkelen. Wanneer we de potentie van een object zien, kunnen we direct handelen. Bekijk hieronder een aantal van onze recente objecten.

contact

Huren of iets mededelen?
Vul onderstaand formulier in.

Bijlage (max 5 mb)