Portfolio

Stationssingel 23B1,
Provenierswijk

Ruim 5-kamer appartement gelegen op de 1e en halve 3e verdieping gelegen in de gewilde Provenierswijk. Het appartement karakteriseert zich door veel lichtinval! Het heeft naast een nette keuken ook 2 heerlijke balkons. Het is gelegen tegenover het Centraal Station en het stadscentrum is op loopafstand te bereiken. In de directe omgeving zijn diverse leuke koffiezaakjes en horecagelegenheden gevestigd en is er op loopafstand een klein winkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tot slot zijn diverse uitvalswegen (A20/A13) zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Portiek met trapopgang naar de voordeur die op de eerste verdieping is gelegen.

1e verdieping:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Grenzend aan de woonkamer is de 1e slaapkamer te bereiken die aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. Via de slaapkamer is het balkon te bereiken welke over de gehele breedte van de woning loopt. Ook vanuit de keuken is het balkon te bereiken. De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. een oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een 4-pits gasfornuis. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een kamer die ideaal te gebruiken is als berging of werkkamer. Op deze verdieping bevinden zich tevens het toilet.

Halve 3e verdieping:
Middels een interne trap wordt de halve 3e verdieping bereikt. Via de overloop zijn de kamers te bereiken op deze verdieping. Hier is ook de 2e slaapkamer te vinden grenzend aan het 2e balkon. De badkamer is netjes en voorzien van een ruime douchehoek. Op deze etage vind je tevens een extra toilet en extra kamer, te gebruiken als 3e slaapkamer of werkkamer.

Huurcondities:
Huurprijs: €1.200,- exclusief nutsvoorzieningen
Borg: gelijk aan 2 maanden huur
Inkomenseis: min. 3 maal de bruto huurprijs of de garantstelling vanuit de ouders
Huurperiode: onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden
Wijze van levering: deels gestoffeerd

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

contact

Huren of iets mededelen?
Vul onderstaand formulier in.

Bijlage (max 5 mb)